Magda i Mikołaj zasłynęli z produkcji ekologicznych zakwasów – z ich pasji, wiedzy i doświadczenia powstała jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek zdrowej żywności – Zakwasownia.
Zakwasy i nie tylko!
Od lat uczą o zdrowotnych właściwościach kiszonek, ich oferta stale się poszerza, a na polskie stoły wracają zakwasy, kiszone soki i inne nieco już zakurzone receptury tradycyjnej kuchni. Przywracają łaski żywym octom i warzywom w słojach, bo „wszystko można ukisić”.
Do tego dają powtarzalną, a jakże, okazję skosztowania mnóstwa wegańskich dań gotowych – zup, potrawek, surówek, sosów i sałatek. Wpraszają na polskie stoły pyszne kimchi, wegańskie serowidła oraz pięknie pakowane zakwasy i shoty, które jako prezent z powodzeniem zastąpią butelkę wina – a wraz z nimi samo zdrowie i probiotyki.
Zakwasy dla najmłodszych?
Coś dla Bąbelków, czyli linia oferującą zakwasy, dania i soki dedykowane najmłodszym. Odpowiednio dobrane, wyselekcjonowane z troską o najmłodszych klientów i smakoszy.
A na koniec – tak wypada – desery! Czyli piękne i pyszne ciasta, z najwyższej jakości składników. Wegańsko i bez glutenu – w zależności od waszych potrzeb.
Nr certyfikatu: PL-EKO-06-005745/21/03