Hity sezonowe
Czym różnią się produkty z BioBazaru od żywności z supermarketu? Historią pochodzenia.
Weźmy na przykład soki jabłkowe od pani Ani – dostępne są w 8 różnych smakach z 8 różnych starych i współcześnie nieco zapomnianych odmian jabłoni. Jabłka pani Ani pochodzą ze 100-letniego rodzinnego sadu, który nigdy nie był traktowany środkami ochrony roślin. Wzrastał naturalnie w poszanowaniu całej doskonałej jabłkowej natury. Tylko u nas pod jednym dachem znajdziesz ekologiczny sok z jabłek ze stuletnich jabłoni, wino z winogron uprawianych zgodnie z fazami księżyca, sery kozie i owcze z mleka od zwierzaków, które na dojenie przychodzą wołane po imieniu, steki z mięsa krów, które w hodowli pojone były winem…
Wiemy, że sposób wytwarzania jedzenia, decyduje o jego wartości. U nas znajdziesz tylko dobre, prawdziwe jedzenie. Na BioBazarze, wiesz, co jesz. Dosłownie.